
Portobello zit vol met vitamine B2 en is daarom zeer geschikt als vleesvervanger. Je serveert hem vandaag met geitenkaas en honing.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ sprig
Fresh rosemary
½ piece
Onion
65 g
Red cherry tomatoes
½ piece
Bell pepper
1 piece
Portobello mushroom
40 g
Fresh goat's cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
250 g
Oven-ready potato wedges
1 tablespoon
Olive oil
½ teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
1 tablespoon
Balsamic vinegar
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper

Tip: Zet het vuur eventueel hoger om de aardappelen sneller te garen. Let dan wel goed op dat de aardappelen niet verbranden en schep regelmatig om.



Weetje: Wist je dat verse geitenkaas niet alleen een goede smaakmaker is, maar ook een perfect zoutarmer alternatief is voor harde kazen zoals Goudse kaas of parmezaanse kaas?