Portobello zit vol met vitamine B2 en is daarom zeer geschikt als vleesvervanger. Je serveert hem vandaag met geitenkaas en honing.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ sprig
Fresh rosemary
½ piece
Onion
65 g
Red cherry tomatoes
½ piece
Bell pepper
1 piece
Portobello mushroom
40 g
Fresh goat's cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
250 g
Oven-ready potato wedges
1 tablespoon
Olive oil
½ teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
1 tablespoon
Balsamic vinegar
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Zet het vuur eventueel hoger om de aardappelen sneller te garen. Let dan wel goed op dat de aardappelen niet verbranden en schep regelmatig om.
Weetje: Wist je dat verse geitenkaas niet alleen een goede smaakmaker is, maar ook een perfect zoutarmer alternatief is voor harde kazen zoals Goudse kaas of parmezaanse kaas?