Skip to main content
Gevulde portobello met geitenkaas en walnoten
Gevulde portobello met geitenkaas en walnoten

Gevulde portobello met geitenkaas en walnoten

met gebakken aardappeltjes, cherrytomaten en paprika

4.1
(108)

Portobello zit vol met vitamine B2 en is daarom zeer geschikt als vleesvervanger. Je serveert hem vandaag met geitenkaas en honing.

Tags:
Extra Veggies
Calorie Smart
Veggie
Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Walnoten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ sprig

Fresh rosemary

½ piece

Onion

65 g

Red cherry tomatoes

½ piece

Bell pepper

1 piece

Portobello mushroom

40 g

Fresh goat's cheese

(Contains: Melk (inclusief lactose))

10 g

Chopped walnuts

(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

250 g

Oven-ready potato wedges

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

½ teaspoon

Honey [or plant-based alternative]

1 tablespoon

Balsamic vinegar

to taste

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2675 kJ
Calories639 kcal
Fat38.4 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate52 g
Sugar8.9 g
Dietary Fiber11.6 g
Protein16.6 g
Salt0.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Oven Dish
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

Aardappelen bakken
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Ris de rozemarijnblaadjes van de takjes en hak fijn.
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de aardappelpartjes met de rozemarijn in 20 minuten goudbruin (zie Tip). Breng op smaak met peper en zout.

Tip: Zet het vuur eventueel hoger om de aardappelen sneller te garen. Let dan wel goed op dat de aardappelen niet verbranden en schep regelmatig om.

Voorbereiden
2
  • Snijd de ui in ringen en de paprika in blokjes.
  • Halveer de cherrytomaten. 
  • Verdeel de groenten in een ovenschaal en besprenkel met 1/2 el olijfolie per persoon. Voeg de balsamicoazijn toe en breng op smaak met peper en zout.
Portobello bakken
3
  • Leg de portobello's op een met bakplaat met bakpapier, met de onderkant naar boven.
  • Vul met de geitenkaas en besprenkel met de honing. Breng op smaak met peper en zout. Bak 18 - 20 minuten in de oven.
  • Rooster de groenten de laatste 15 minuten naast de portobello.
  • Leg de laatste 5 minuten de walnoten op de portobello.
Serveren
4
  • Verdeel de aardappelen en portobello's over borden.
  • Serveer de groenten ernaast.
  • Besprenkel met extra vierge olijfolie naar smaak.

Weetje: Wist je dat verse geitenkaas niet alleen een goede smaakmaker is, maar ook een perfect zoutarmer alternatief is voor harde kazen zoals Goudse kaas of parmezaanse kaas?

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes