
Wist je dat het Engelse woord coleslaw een verbastering van het Nederlandse koolsla is? Vandaag maak je zelf een vinaigrette voor de coleslaw. Het zuur in de vinaigrette maakt de rauwe kool zacht en lekker fris, heerlijk bij de pittige blauwe kaas. Kortom, niet zomaar een broodje omelet!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Garlic
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
80 g
Portobello mushroom
100 g
Red cabbage & carrot
(May be present: Selderij)
1 piece
Organic white rye bread roll
(Contains: Gerst, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe May be present: Ei, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
4 piece
Egg
25 g
Blue cheese cubes
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Salt and pepper
¼ teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
½ tablespoon
White wine vinegar
1 tablespoon
[Plant-based] butter
¼ teaspoon
Mustard
1.5 tablespoon
Extra virgin olive oil



Tip: De omelet omdraaien hoeft niet. Hij is klaar zodra de bovenkant gestold is.
