
Furikake is a Japanese seasoning made from dried seaweed, sesame seeds, and fish. The name "furikake" in Japanese means "to sprinkle," referring to the way this seasoning is sprinkled over dishes as a final, tasty touch.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Pangasiusfilet
(Bevat: Vis)
70 gram
Basmatirijst
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Wortel
10 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
10 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja, Sesamzaad)
1.5 tl
Paprikapoeder
180 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Bloem
1 el
Olijfolie
30 ml
Water
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Sambal



