
Met dit recept tover je 285 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Peterseliewortel
250 gram
Witte asperges
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Zeekraal
100 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
150 gram
Tortelloni ricotta en spinazie
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Tarwe, Ei, Gluten Kan bevatten: Soja, Mosterd)
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout





Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan minder zout of laat het compleet achterwege.
