Burrata komt oorspronkelijk uit de Italiaanse regio Puglia, waar het werd ontwikkeld als een romige variatie op de verse mozzarella.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
175 g
Gnocchi
(Contains: Tarwe, Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)
½ piece
Courgette
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
½ bulb(s)
Burrata
(Contains: Melk (inclusief lactose))
100 g
Passata
¼ sachet(s)
Italian seasoning
5 g
Fresh basil
(May be present: Selderij)
4 milliliters
Crema di balsamico
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet)
1 piece
Chicken breast with Mediterranean herbs
½ teaspoon
Balsamic vinegar
1 teaspoon
Sugar
1 tablespoon
Water for the sauce
1.5 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Schep de gnocchi niet te vaak om. Geef ze de tijd om mooi te kleuren.