
Mafaldine wordt ook wel reginette genoemd, wat 'kleine koninginnen' betekent in het Italiaans. Deze pastavorm is vernoemd naar Mafalda van Savoye, een Italiaanse prinses uit het begin van de twintigste eeuw.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Mafaldine
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Soja)
100 gram
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Rode ui
125 gram
Rode cherrytomaten
50 gram
Paprikareepjes
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
50 ml
Zoutarme kippenbouillon
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook veel vitamine E bevat? Deze antioxidant zit ook in zonnebloemolie, volkorenproducten, noten, zaden en groene groenten.

