Waan je even op een tropisch eiland met deze Caraïbische currystoofpot. Je bereidt de stoof met vegetarische kipstukjes. Dat maakt dit recept lekker én verantwoord!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Quick-cook brown rice
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
50 g
Romano beans
80 g
Veggie chicken pieces
(Contains: Ei, Soja, Tarwe)
20 milliliters
Ketjap manis
(Contains: Soja, Tarwe)
⅓ sachet(s)
Curry powder
(Contains: Selderij, Mosterd)
½ tube
Peanut butter
(Contains: Pinda's May be present: Noten)
40 g
Mango chutney
(Contains: Mosterd)
½ piece
Cucumber
½ tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Sugar
½ tablespoon
Sunflower oil
75 milliliters
Low sodium vegetable stock
Tip 1: Extra snel water koken? Gebruik een waterkoker.
Tip 2: Let jij op je zoutinname? Bereid dan 50 ml bouillon per persoon en vul dat aan met 50 ml kokend water per persoon.
Weetje: Wist je dat snijbonen rijk zijn aan vezels voor gezonde darmen, calcium voor sterke botten, kalium voor een gezonde bloeddruk en ijzer voor een hoog energieniveau?