
Een goed begin is het halve werk. Marineer de biefstukreepjes al een dag van tevoren - zo trekken de smaken goed in voor een extra intense smaakbeleving!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
35 g
Bulgogi sauce
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
100 g
Steak strips
75 g
Jasmine rice
1 piece
Cucumber
10 milliliters
Soy sauce
(Contains: Tarwe, Soja)
½ piece
Garlic
75 g
Slaw mix
10 g
Salted peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)
15 milliliters
Honey-ginger dressing
(Contains: Mosterd)
1 teaspoon
Sugar
½ tablespoon
Sunflower oil
1.5 tablespoon
White wine vinegar
to taste
Sambal
to taste
Salt

Tip: Het best kun je de biefstukreepjes al 30 minuten tot een uur van tevoren uit de koelkast halen. Dan zijn ze ook vanbinnen op temperatuur en krijg je een malser resultaat.

Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!

