Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Onion
2.5 g
Fresh coriander
10 g
Salted peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Sesamzaad, Noten)
2 piece
Egg
(Contains: Ei)
100 g
Shredded white cabbage
¼ sachet(s)
Korean-style spice mix
(Contains: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
90 g
Shrimp
(Contains: Schaaldieren)
½ tube
Harissa
2.5 g
Fresh mint
(May be present: Selderij)
30 g
Mixed leaves of lamb's lettuce, arugula & baby spinach
50 g
Beansprouts
¼ piece
Zoutarm visbouillonblokje
1.25 tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Weetje: Uien worden veel gegeten, maar lang niet door iedereen als groenten gezien. Zonde, want ze bevatten namelijk verschillende vitamines waaronder vitamine C! Bij Green Chef koken we dan ook graag met de ui in al zijn soorten!
Tip: Wil je sneller klaar zijn? Gebruik dan een extra koekenpan en bak 2 omeletten tegelijkertijd.