Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Hvede)
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Komkommer
1.5 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Kipgehakt met Oosterse kruiden
¼ stuk(s)
Limoen
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Hvede)
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Hvede)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Sellerie)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Jordnødder Kan bevatten: Schalenfrüchte, Sesamsamen)
¼ stuk(s)
Rode peper
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege. Voeg eventueel na het serveren een beetje sojasaus naar smaak toe.
Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.