Vandaag bereid je een verse ravioli met romige burrata en knapperige pistachenootjes. Deze restaurantwaardige maaltijd zet je binnen 20 minuten op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
140 g
Fresh ravioli with spinach & ricotta
25 g
Cured ham
100 g
Artichoke hearts
20 g
Arugula
10 g
Pistachio nuts
¼ can
Tinned cherry tomatoes
½ piece
Red onion
½ bulb(s)
Burrata
(Contains: Melk (inclusief lactose))
40 g
Roasted bell pepper sauce
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: De artisjokharten zijn sterk van smaak. Voeg eventueel minder toe naar smaak en proef goed tussendoor.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.