Skip to main content
Zuurdesembroodje met spekomelet en bieslook

Zuurdesembroodje met spekomelet en bieslook

servie dans un petit pain au levain

.

Allergenen:
Gluten
Soja
Sesamzaad
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld
Hoeveelheden

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

(Bevat: Gluten, Soja, Sesamzaad)

5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

40 gram

Spekblokjes

scheutje

Halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Energie (kJ)2565 kJ
Energie (kcal)613 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd9.3 g
Koolhydraten64 g
waarvan suikers2 g
Vezels3 g
Eiwitten29 g
Zout2.2 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het zuurdesembrood 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders