Skip to main content
Zuurdesembroodje met spekomelet

Zuurdesembroodje met spekomelet

en verse bieslook

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergenen:
Gluten
Soja
Sesamzaad
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld
Hoeveelheden

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

(Bevat: Gluten, Soja, Sesamzaad)

5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

40 gram

Spekblokjes

scheutje

Halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Energie (kJ)2565 kJ
Energie (kcal)613 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd9.3 g
Koolhydraten64 g
waarvan suikers2 g
Vezels3 g
Eiwitten29 g
Zout2.2 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het zuurdesembrood 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders