
Vlees van het wildzwijn wordt geprezen om zijn unieke wildsmaak. Dat heeft te maken met het gevarieerde dieet van het zwijn, dat net als het varken een omnivoor is.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Wortel
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Wildzwijnburger
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
2 tl
Mosterd
½ el
Rodewijnazijn
30 ml
Water voor saus
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Ze zijn ook rijk aan ijzer en foliumzuur, belangrijke voedingsstoffen voor een energiek gevoel.


