
Mafaldine wordt ook wel reginette genoemd, wat "kleine koninginnen" betekent in het Italiaans. Deze pastavorm is vernoemd naar Mafalda van Savoye, een Italiaanse prinses uit het begin van de twintigste eeuw.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Mafaldine
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Soja)
100 gram
Biefstukreepjes
½ stuk(s)
Ui
125 gram
Kastanjechampignons
20 gram
Rucola
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ bol(len)
Burrata
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



