- Serveer de bulgur met de groenten op diepe borden.
- Leg de gehaktballetjes met de saus erbovenop.
- Garneer met het amandelschaafsel.

Receptontwikkelaar Fabienne: "Dit recept haalt inspiratie uit de Zuid-Oost Aziatische en de Scandinavische keuken. In Noord-Europa wordt een zoet element zoals jam vaak geserveerd bij gehaktballetjes. In dit gerecht zorgt de sinaasappelglazuur voor frisheid en een vleugje aciditeit, wat prachtig combineert met de aardse smaak van de bonen."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
6 stuk(s)
Hertengehaktballetjes Provençaals
(Bevat: Gluten, Tarwe)
75 gram
Bulgur
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Kamut, Khorasan (tarwe), Rogge, Gerst, Gluten, Haver)
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Gemberpuree
20 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
50 gram
Gesneden snijbonen
½ stuk(s)
Rode ui
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Sinaasappel
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
20 ml
Water
naar smaak
Peper en zout



Tip: Houd je van een extra intense sinaasappelsmaak? Rasp de sinaasappel, voordat je hem uitperst, en voeg wat sinaasappelrasp toe aan de bulgur.
