Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
Linzen
(Kan bevatten: Gluten)
10 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Gerst)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode ui
75 gram
Witte langgraanrijst
⅓ pak(ken)
Tomatenblokjes
15 gram
Kalamata-olijven
1 stuk(s)
Tomaat
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat linzen van alle peulvruchten het meeste ijzer bevatten? Daarnaast zijn ze een goede bron van vezels en kalium. Kalium helpt bij het behouden van een gezonde bloeddruk.