Vandaag bereid je vegetarische quesadilla's. Het vers koriander en de zoet-pittige chilisaus geven dit gerecht zoveel smaak, dat je het vlees niet zult missen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
½ piece
Courgette
½ piece
Bell pepper
1 piece
Tomato
5 g
Fresh coriander
¼ piece
Lime
¼ sachet(s)
Mexican-style spices
¼ sachet(s)
Sweet chili sauce
2 piece
Wholewheat tortilla
25 g
Grated Gouda
25 g
Herbed cheese cubes
1.5 teaspoon
Ground paprika
½ tablespoon
Olive oil
¾ tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak deze dan mee met de andere groenten.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!