
Vandaag bereid je vegetarische quesadilla's. De verse koriander en de zoet-pittige chilisaus geven dit gerecht zoveel smaak dat je het vlees niet zult missen.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Red onion
½ piece
Courgette
1 piece
Tomato
5 g
Fresh coriander
¼ piece
Lime
¼ sachet(s)
Mexican-style spices
¼ sachet(s)
Sweet chili sauce
15 g
Mayonnaise
(Contains: Mosterd, Ei)
2 piece
Flour tortillas
(Contains: Tarwe)
25 g
Grated mature cheese
25 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
50 g
Spinach
1 tablespoon
Olive oil
1 teaspoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper

Tip: Houd je niet van rauwe ui ? Bak deze dan mee met de andere groenten.


Tip: Is er veel vocht van de spinazie vrijgekomen? Giet dan het vocht af met behulp van een vergiet voordat je de tortilla's vult.

Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!