Vandaag bereid je vegetarische quesadilla's. De verse koriander en de zoet-pittige chilisaus geven dit gerecht zoveel smaak dat je het vlees niet zult missen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Red onion
½ piece
Courgette
1 piece
Tomato
5 g
Fresh coriander
¼ piece
Lime
¼ sachet(s)
Mexican-style spices
¼ sachet(s)
Sweet chili sauce
15 g
Mayonnaise
(Contains: Mosterd, Ei)
2 piece
Flour tortillas
(Contains: Tarwe)
25 g
Grated mature cheese
25 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
50 g
Spinach
1 tablespoon
Olive oil
1 teaspoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Houd je niet van rauwe ui ? Bak deze dan mee met de andere groenten.
Tip: Is er veel vocht van de spinazie vrijgekomen? Giet dan het vocht af met behulp van een vergiet voordat je de tortilla's vult.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!