Skip to main content
Varkensroulleau met cranberry-notenvulling en broccolipuree (op=op)
Varkensroulleau met cranberry-notenvulling en broccolipuree (op=op)

Varkensroulleau met cranberry-notenvulling en broccolipuree (op=op)

Met noten kan je zoveel meer doen dan ze los uit het handje eten. Noten geven een lekkere bite aan het avondeten. Tijdens de uitzending van Over smaak valt te twisten van vorige week stond onze leverancier Jan Gotjé centraal en maakte de winnaar een heerlijke cranberry-notenvulling voor de roulleau.

Allergens:
Noten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total50 minutes
Cooking Time
DifficultyHard

Ingredients

Serving amount

250 g

Kruimige aardappelen

3 unit

Radijs

100 g

Gekleurde cherrytomaten

125 g

Broccoli

25 g

Cranberry-notenmix

2 sprig

Verse bladpeterselie

40 g

Varkensgehakt

1 unit

Varkensfilet

3 tablespoon

Kookroom

Not included in your delivery

1 teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

1 teaspoon

Olijfolie

1 tablespoon

Roomboter

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories919 kcal
Energy (kJ)3845.1 kJ
Fat51 g
Saturated Fat19 g
Carbohydrate66 g
Dietary Fiber12 g
Protein44 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Oven Dish
Stove
Plastic Wrap
Potato Masher

Cooking Steps

1

Schil of was de aardappelen (doré) grondig en snijd in parten. Zorg dat de aardappelen net onder water staan in een pan met deksel, breng afgedekt aan de kook en laat 12 – 15 minuten zachtjes koken. Giet af en laat uitstomen.

Halveer de cherrytomaten
2

Snijd ondertussen de radijs in plakjes, bewaar apart en halveer de cherrytomaten. Doe de cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel met de zwarte balsamicoazijn en de helft van de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en bewaar apart.

3

Kook 400 ml water per persoon in een pan met deksel voor de broccoli. Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes. Kook de broccoli in 8 - 10 minuten gaar en laat uitstomen.

Rol de varkensroulleau
4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Hak de cranberry-notenmix en peterselie fijn. Meng de cranberry-notenmix en de helft van de peterselie door het gehakt. Vorm van het gehaktmengsel dunne worstjes, ter grootte van het filetlapje in de breedte. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak het worstje 7 minuten, op middellaag vuur, rondom bruin.

5

Leg een stuk vershoudfolie op het varkensfiletlapje en sla met een koekenpan de filet plat. Haal de folie weg, bestrooi met peper en zout en leg het gebakken worstje erop. Vouw de filet dicht en maak de randen vast met 2 kleine satéprikkers, dit noemen we een varkensroulleau. Leg in een ovenschaal en bak gedurende 25 - 30 min. In de oven. Zet de cherrytomaatjes na 10 minuten bij de roulleau in de oven en bak 15 - 20 minuten mee.

Meng de broccolipuree door de aardappelpuree.
6

Schep de broccoli uit de pan en doe in een hoge kom. Voeg de kookroom toe aan de broccoli en pureer tot een gladde puree. Stamp de aardappelen fijn met de boter. Meng de broccolipuree door de aardappelpuree en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
7

Meng de radijs door de warme cherrytomaten en snijd de varkenroulleau in plakken. Serveer de varkensroulleau met de puree en de cherrytomaten-radijsmix. Garneer met de overige peterselie.

More delicious recipes with similar ingredients

Broccoli Soup with Cheese & Fresh Herbs

Broccoli Soup with Cheese & Fresh Herbs

with pesto pull-apart star bread
Parelcouscoussalade met gegrilde halloumi

Parelcouscoussalade met gegrilde halloumi

Warme salade van parelcouscous met gele biet, cranberry’s en rozijnen
Radijsstamppot met runderworst, gebakken appel en sjalot

Radijsstamppot met runderworst, gebakken appel en sjalot

Extra in de 5-maaltijdenbox
Zalmfilet met regenboogkrieltjes en salade

Zalmfilet met regenboogkrieltjes en salade

Een kleurrijk gerecht met een romige saus
Oosters vispakketje met gestoomde broccoli en rijst

Oosters vispakketje met gestoomde broccoli en rijst

Heerlijk vol van smaak met knapperige groenten
Parelcouscoussalade met knapperige pecannoten

Parelcouscoussalade met knapperige pecannoten

Warme salade van parelcouscous met gele biet, cranberry’s en rozijnen
Preisoep met spinazie-kaasbroodje en frisse salade

Preisoep met spinazie-kaasbroodje en frisse salade

met Hollandse aardappeltjes
Biefstuk met roseval aardappelen en salade

Biefstuk met roseval aardappelen en salade

De salade bestaat uit frisse romaine sla en pittige radijs
Gemarineerde kipdrumsticks met Oosterse rijst en groenten

Gemarineerde kipdrumsticks met Oosterse rijst en groenten

De rijst krijgt een romige smaak door de kokosmarinade
Prei-linzensoep met spinazie-kaasbroodje en frisse salade

Prei-linzensoep met spinazie-kaasbroodje en frisse salade

met Hollandse aardappeltjes
Pastasalade met semi-zongedroogde gele tomaten en buffelmozzarella

Pastasalade met semi-zongedroogde gele tomaten en buffelmozzarella

Extra in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Romige orzo met savooiekool, grana padano en pijnboompitten

Romige orzo met savooiekool, grana padano en pijnboompitten

Italiaans gerecht met Hollandse savooiekool
Gemarineerde kippendijfilet met ovenkrieltjes en een lauwwarme salade

Gemarineerde kippendijfilet met ovenkrieltjes en een lauwwarme salade

met verse dille
Hollandse aardappelsalade met gerookte forel en yoghurtdressing

Hollandse aardappelsalade met gerookte forel en yoghurtdressing

Heerlijk met pittige radijsjes en knapperige paprika
Bloemkoolsoep

Bloemkoolsoep

Met bleekselderij en gehaktballetjes
Volkoren pitabrood met falafelburgers, frisse salade en romige yoghurtsaus

Volkoren pitabrood met falafelburgers, frisse salade en romige yoghurtsaus

Extra in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Indiase visstoof met verse koriander

Indiase visstoof met verse koriander

Zoet en kruidig gerecht met een romige smaak
Kruidige gehaktballen met frisse lentestamppot

Kruidige gehaktballen met frisse lentestamppot

De jus geef je een twist door de toevoeging van verse tijm
Heldere vissoep met citroen en tijm

Heldere vissoep met citroen en tijm

Een lichte maaltijd voor een mooie lentedag
Pad thai met choisam, broccoli, kruidige tofu en pinda’s

Pad thai met choisam, broccoli, kruidige tofu en pinda’s

Een traditioneel Thais gerecht met bijzondere noedels

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Cheesy Chicken Birria Tacos

Cheesy Chicken Birria Tacos

with roasted bell pepper, sour cream & tomato salsa
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes
Steak with Balsamic Strawberry Jus

Steak with Balsamic Strawberry Jus

over garlic mash with sweet apple sauerkraut

This week's must-try HelloFresh recipes

Roasted Chicken Thigh over Paella-Style Rice

Roasted Chicken Thigh over Paella-Style Rice

with parsley, oregano & salami
Cod in Garlic Butter Sauce

Cod in Garlic Butter Sauce

with braised leek & green beans
Surinamese-Style Chicken Curry

Surinamese-Style Chicken Curry

with egg, potatoes & stir-fried green beans
Pork & Eggplant Grain Bowl with Tahini Sauce

Pork & Eggplant Grain Bowl with Tahini Sauce

with crispy onions, cherry tomato salad & fresh herbs
Oyster Mushroom Wraps with Garlic Yogurt Sauce

Oyster Mushroom Wraps with Garlic Yogurt Sauce

with potato wedges, quick-pickled onion & cucumber
Creamy Lemon Spaghetti with Walnut-Basil Topping

Creamy Lemon Spaghetti with Walnut-Basil Topping

with mini Roma tomatoes, courgette & spinach
Veggie Cheeseburger on Ciabatta

Veggie Cheeseburger on Ciabatta

with potato wedges, cucumber salad & caramelised onion
Ratatouille Soup with Camembert Ciabatta

Ratatouille Soup with Camembert Ciabatta

with eggplant topping & fresh rosemary
DIY Cheesy Pizza

DIY Cheesy Pizza

pick 'n' mix toppings: BBQ sauce, Greek-style cheese & more!
Chicken Sausage Bowl with Lemon Mayonnaise

Chicken Sausage Bowl with Lemon Mayonnaise

with couscous, fresh herbs & courgette
Honeyed Goat's Cheese Pearls with Pesto Giant Couscous

Honeyed Goat's Cheese Pearls with Pesto Giant Couscous

with courgette, fennel & toasted pumpkin seeds
Hoisin Chicken Burger with Cucumber Slaw

Hoisin Chicken Burger with Cucumber Slaw

on a carrot bun with potato wedges & beansprouts
Steak with Thai-Style Salad & Peanuts

Steak with Thai-Style Salad & Peanuts

with sesame-lime dressing, purple carrot & brown rice
Pork Tenderloin with Parmigiano Endive Gratin

Pork Tenderloin with Parmigiano Endive Gratin

with creamy mustard sauce & tomato-arugula salad
Salmon with Mango Chutney Glaze

Salmon with Mango Chutney Glaze

over furikake rice with fresh dill & pickled onion
Marinated Steak with Courgette Ribbon Salad

Marinated Steak with Courgette Ribbon Salad

with arugula, potatoes, tomato & dill
Creamy Spinach Dahl with Fried Tofu

Creamy Spinach Dahl with Fried Tofu

over golden rice with cucumber yogurt sauce
Chicken over Fragrant Tagine-Style Stew

Chicken over Fragrant Tagine-Style Stew

with dried apricots, buttered almonds & Middle Eastern spices
Fillet of Cod over Creamy Fennel Risotto

Fillet of Cod over Creamy Fennel Risotto

with green beans, Parmigiano Reggiano & spinach
Chicken Breast with Hollandaise Sauce

Chicken Breast with Hollandaise Sauce

with green beans & rosemary baby potatoes