.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 cm
Fresh ginger
¼ piece
Red chili pepper
½ piece
Carrot
65 g
Mushrooms
100 g
Sweetheart cabbage & broccoli
100 g
Fresh udon noodles
(Contains: Gluten, Tarwe)
1 piece
Fillet of haddock
0.13 sachet(s)
Vietnamese-style sauce
(Contains: Tarwe, Soja)
5 milliliters
Soy sauce
(Contains: Tarwe, Soja)
2 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
400 milliliters
Low sodium vegetable stock
• Bereid de bouillon • Schil de gember en snijd of rasp fijn. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Snijd de peen in dunne halve plakken. Snijd de champignons in kwarten.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebuik dan zoutarme bouillon , gebruik een deeltje kokend water en een ander deel bouillon of voeg de sojasaus naar smaak toe.
• Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of soeppan. Fruit de gember en rode peper 2 – 3 minuten op middelhoog vuur. • Voeg de peen en de groentemix toe en roerbak 2 minuten. • Voeg de bouillon en Vietnamese saus toe en laat 6 – 8 minuten koken. Voeg halverwege de champignons en de noedels toe.
Tip: Snijd de noedels in kleinere stukjes voordat je ze aan de pan toevoegt – dat eet een stuk makkelijker.
• Dep ondertussen de schelvisfilet droog met keukenpapier. • Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak de schelvisfilet gaar in 2 – 3 minuten per kant. • Breng op smaak met peper en zout.
• Breng de soep op smaak met de sojasaus en peper. • Verdeel de ramen over de soepkommen en serveer de schelvisfilet erop.