
Net niet alle kokosmelk gebruikt? Giet het restje uit in een ijsklontjesvorm en vries het in - zo doseer je makkelijk voor de volgende keer.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
125 gram
Rode cherrytomaten
¼
Tomatenpuree
75 gram
Risottorijst
75 ml
Kokosmelk
10 gram
Zonnebloempitten
(Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Rucola
1 el
Olijfolie
225 ml
Zoutarme groentebouillon
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten meer vitaminen en mineralen. Ze bevatten voornamelijk meer kalium, vitamine A en C en foliumzuur.


