Receptontwikkelaar Selma: "Dit soort fusion recepten zijn mijn favoriete recepten om te bedenken! Zelf ben ik niet echt een stamppot fan, maar wel een liefhebber van de Aziatische keuken, dus leek het mij leuk om deze twee te combineren."
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Potatoes
⅓ sachet(s)
Green curry spices
1 piece
Egg
(Contains: Ei)
½ piece
Onion
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
5 milliliters
Soy sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
10 g
Crispy fried onions
(Contains: Tarwe May be present: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
10 g
White miso paste
(Contains: Soja, Tarwe)
200 g
Chopped sweetheart cabbage
20 g
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
30 milliliters
Water for the sauce
to taste
Salt and pepper
Tip: Pas de kooktijd aan van de eieren afhankelijk van jouw voorkeur.
Tip: Voeg de kookroom lepel voor lepel toe om te voorkomen dat de puree te waterig wordt.
Tip: Voeg de gefrituurde uitjes pas vlak voor serveren toe zodat ze knapperig blijven.