
Receptontwikkelaar Chiara: "Garnalen en citroen zijn een gouden duo in de keuken en spelen de hoofdrol in dit gerecht. Ik heb ervoor gekozen om deze twee ingrediënten uit te balanceren met room. De tomaten maken van het gerecht een zoet en hartig geheel."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
90 gram
Spaghetti
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
125 gram
Rode cherrytomaten
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Ui is een onderschatte supergroente! Ui is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.

Tip: Voeg eventueel wat kookvocht van de pasta toe om de saus wat dunner te maken.
