Botersla bevat wel 2 tot 4 keer meer bladeren dan gewone sla. Daarnaast zijn de blaadjes ongeveer even groot en zijn ze mals en zacht van smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ bunch
Radish
½ piece
Cucumber
½ piece
Apple
1 piece
Garlic
1 piece
Pork tenderloin
(May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
½ piece
Wholegrain ciabatta
(Contains: Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Ei, Noten)
25 g
Blue cheese cubes
(Contains: Melk (inclusief lactose))
¼ head
Butter lettuce
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
Sugar
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Weetje: Je kunt de blaadjes van de radijzen ook eten; spoel ze goed af en meng ze door de salade. De blaadjes zijn bovendien nog gezonder dan de radijsjes zelf, ze bevatten veel calcium, ijzer, vitamine A en C.