Skip to main content
Romige ravioli met spinazie en dragon
Romige ravioli met spinazie en dragon

Romige ravioli met spinazie en dragon

met tuinbonenvulling en courgette-spaghetti

3.3
(2K)

Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van tuinbonen en ricotta.

Labels:
Veggie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

40 gram

Gesneden ui

100 gram

Courgetti

2.5 gram

Verse dragon

140 gram

Ravioli gevuld met tuinbonen

100 ml

Kookroom

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

75 gram

Spinazie

25 gram

Geraspte Italiaanse kaas

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

[Plantaardige] roomboter

Voedingswaarden

Energie (kcal)729 kcal
Energie (kJ)3049 kJ
Vetten40 g
waarvan verzadigd24 g
Koolhydraten59 g
waarvan suikers13 g
Vezels5.8 g
Eiwitten30 g
Zout2 g

Benodigdheden

Hapjespan met deksel

Instructies

Bakken
1

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een grote hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Pers de knoflook of snijd fijn.Bak de knoflook, gesneden ui en courgette-spaghetti 5 minuten aan met een flinke snuf zout.

Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Kook de ravioli dan 4 - 6 minuten in een aparte pan met kokend water.

Ravioli meekoken
2

Ris ondertussen de blaadjes van de dragon en snijd fijn.Voeg de verse ravioli, dragon en kookroom toe aan de hapjespan. Dek af en laat 4 - 6 minuten zachtjes koken. Schep halverwege om.

Spinazie toevoegen
3

Haal het deksel van de pan en scheur de spinazie hand voor hand klein boven de pan. Roer tussendoor goed door de saus. Roer vervolgens 3/4 van de geraspte Italiaanse kaas door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de ravioli over diepe borden. Garneer met de overige Italiaanse kaas.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders