
Vandaag bereid je een pasta pesto met rode pesto, in plaats van groene. Deze pesto wordt gemaakt van zongedroogde tomaten en voegt veel smaak toe aan dit gerecht.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Onion
½ piece
Bell pepper
1 piece
Tomato
90 g
Conchiglie
(Contains: Tarwe May be present: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
1 piece
Matured goat's cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2.5 g
Fresh basil
(May be present: Selderij)
40 g
Pesto rosso
(Contains: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten May be present: Pinda's, Noten)
20 g
Arugula
5 g
Pumpkin seeds
(May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
Balsamic vinegar
to taste
Salt and pepper




Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.