Skip to main content
Conchiglie met rode biet en geitenkaas
Conchiglie met rode biet en geitenkaas

Conchiglie met rode biet en geitenkaas

Met rucola, peer en walnoten

4.1
(116)

Dit is een combinatie van zoete biet en peer met zilte geitenkaas, pittige rucola en walnoten. De peer en biet bak je in de oven waardoor ze een geroosterde smaak krijgen die goed samengaat met de conchiglie.

Allergens:
Gluten
Ei
Melk (inclusief lactose)
Noten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

unit

Peer

g

Rode biet

g

Conchiglie

(Contains: Gluten May be present: Soja, Mosterd, Lupine, Ei)

unit

Knoflookteen

g

Champignons

g

Rucola

(May be present: Selderij)

g

Geitenkaas, geraspt

(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose))

g

Walnoten

(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Not included in your delivery

tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

tablespoon

Olijfolie

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2531 kJ
Calories605 kcal
Fat27 g
Saturated Fat8.1 g
Carbohydrate63 g
Sugar21.4 g
Dietary Fiber13 g
Protein20 g
Salt0.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Pan with Lid
Parchment Paper
Baking Sheet
Casserole

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de conchiglie. Snijd de peer en rode biet in dunne parten.

Snijden
2

Verdeel de peer en rode biet over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met zwarte balsamicoazijn en de helft van de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en bak 10 – 15 minuten in de oven. Schep halverwege om.

Pasta koken
3

Kook ondertussen de conchiglie, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan met deksel (zie tip). Giet daarna af, bewaar een klein beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen.

Champignons snijden
4

Pers of snijd ondertussen de knoflook fijn en snijd de champignons in plakken.

Bakken
5

Verhit de overige olijfolie in een wok of hapjespan op hoog vuur en bak de knoflook 1 – 2 minuten. Voeg de champignons toe en bak nog 4 – 5 minuten. Voeg de conchiglie en 2 el kookvocht per persoon toe, breng op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut. Haal de pan van het vuur en voeg de helft van de rucola toe.

Serveren
6

Verdeel de overige rucola over de borden en schep de conchiglie erop. Verdeel de peer, bieten en geitenkaas over de conchiglie (zie tip) en garneer met de walnoten. Besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie en zwarte balsamicoazijn.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes