
De quesadilla is een echte tex-mexklassieker. Wij hebben daar een frisse en gezonde draai aan gegeven met rode bietjes en geitenkaas - comfortfood voor de lente!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Red onion
125 g
Pre-cooked beetroot
50 g
Fresh goat's cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
¼ piece
Cucumber
20 g
Arugula & lamb's lettuce
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 g
Onion chutney
4 piece
Mini tortillas
(Contains: Tarwe)
¼ tablespoon
Extra virgin olive oil
¼ tablespoon
White balsamic vinegar
½ teaspoon
Mustard
to taste
Salt and pepper

Tip: Rode biet geeft erg af. Pas op je kleren en draag eventueel keukenhandschoentjes, of bedek je handen met boterhamzakjes.

Tip: Wil je een extra knapperige korst? Bak de quesadilla's dan met een beetje olijfolie in de pan.


Weetje: Eet je graag seizoensgroenten? Dan zit je met bietjes altijd goed. Ze worden het hele jaar door lokaal gekweekt en zitten vol kalium en foliumzuur. Een bewuste en gezonde keuze dus!