
Deze parelcouscous heeft het allemaal: van zachte witte kaas tot frisse yoghurt en knapperige amandelen.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Bell pepper
1 piece
Garlic
2.5 g
Fresh curly parsley
(May be present: Selderij)
15 g
Salted almonds
(Contains: Amandelnoten, Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)
75 g
Giant couscous
(Contains: Tarwe May be present: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
⅓ sachet(s)
Ground cumin
50 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Yellow carrot
50 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
150 milliliters
Low sodium vegetable stock
½ tablespoon
Sunflower oil
¼ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
Olive oil
½ teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper

Weetje: Wist je dat je door de paprika in dit gerecht meer dan de ADH vitamine C binnenkrijgt? Eén rode paprika per persoon levert je zelfs meer dan het dubbele!

Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de parelcouscous te snel droogkookt.

