
Papaya is een exotische vrucht en komt oorspronkelijk uit Mexico. Rijpe papaya’s kun je het beste op een koele plek (rond de 12 graden) bewaren. Is de papaya nog niet helemaal rijp? Dan kun je deze vrucht laten narijpen op kamertemperatuur.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 unit
Papaya
1 unit
Banaan
unit
Naturel yoghurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 tablespoon
Granola
(Contains: Melk (inclusief lactose), Gluten, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Lupine, Pinda's, Soja)
2 tablespoon
Honing

Snijd de papaya in de lengte doormidden. Lepel de zaden, en eventueel ook een klein gedeelte van het vruchtvlees, uit de kern zodat je de papaya kunt vullen.

Vul beide helften met yoghurt en bestrooi met muesli of granola. Snijd de banaan in plakjes en verdeel deze over de yoghurt

Garneer met honing en eventueel rode bessen.