Skip to main content
Papayaboten

Papayaboten

Een frisse afsluiting van een maaltijd!

Papaya is een exotische vrucht en komt oorspronkelijk uit Mexico. Rijpe papaya’s kun je het beste op een koele plek (rond de 12 graden) bewaren. Is de papaya nog niet helemaal rijp? Dan kun je deze vrucht laten narijpen op kamertemperatuur.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Sesamzaad
Tarwe
Lupine
Pinda's
Soja

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 unit

Papaya

1 unit

Banaan

unit

Naturel yoghurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 tablespoon

Granola

(Contains: Melk (inclusief lactose), Gluten, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Lupine, Pinda's, Soja)

Not included in your delivery

2 tablespoon

Honing

Nutrition Values

/ per serving
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Lepel de zaden uit de kern.
1

Snijd de papaya in de lengte doormidden. Lepel de zaden, en eventueel ook een klein gedeelte van het vruchtvlees, uit de kern zodat je de papaya kunt vullen.

Vul beide helften met yoghurt.
2

Vul beide helften met yoghurt en bestrooi met muesli of granola. Snijd de banaan in plakjes en verdeel deze over de yoghurt

Garneer met honing en eventueel rode bessen.
3

Garneer met honing en eventueel rode bessen.

This week's must-try HelloFresh recipes