Pindakaas en banaan passen als geen ander bij elkaar. Het is niet alleen een lekkere combinatie, de vitamine C uit de banaan zorgt er ook nog eens voor dat het ijzer uit de pindakaas beter wordt opgenomen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Banaan
60 g
Pindakaas
(Contains: Pinda's)
200 milliliters
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Contains: Melk (inclusief lactose))
60 g
Muesli
(Contains: Pinda's, Gluten, Noten, Zwaveldioxide en sulfiet)
pinch
Gemalen kaneel
3 teaspoon
Honing
Pel de banaan en snijd in de lengte door de helft. Meng in een kommetje de pindakaas met 1/2 – 1 el kokend water per persoon, tot een dikke saus ontstaat.
Smeer de Griekse yoghurt uit over de bordjes en verdeel hier de banaanhelften over. Schep de pindakaas over de banaan en bestrooi met de muesli.
Maak de bananensplit af met een snufje kaneel en besprenkel met de honing.