
Receptontwikkelaar Chiara: "Dit noedelgerecht is geïnspireerd op de 'Swicy' trend waarbij zoet met pittig gecombineerd wordt. De hoisin, honing, sambal en pikante honingpinda's in dit recept omarmen deze trend en geven veel smaak aan het gerecht."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Knoflookteen
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat: Tarwe, Soja, Gerst, Ei)
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
200 gram
Roerbakmix met champignons
½ stuk(s)
Wortel
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Bloem
naar smaak
Sambal
naar smaak
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout

Tip: Doe dit direct voor het bakken zodat het vlees knapperig blijft.



Tip: Houd je niet van koriander? Serveer dan de koriander apart zodat iedereen het naar eigen smaak kan toevoegen.