Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Naan
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
100 g
Beef mince with kofta seasoning
100 g
Spinach
65 g
Red cherry tomatoes
40 g
Yazzara
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 teaspoon
White balsamic vinegar
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten.Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten.Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer ondertussen de rode cherrytomaten.Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Tip: Snijd de spinazie klein, zo heb je een minder grove salade.
Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie erop.Serveer de naanpizza met de salade.