
Sesamolie is geliefd om zijn rijke, nootachtige smaak en niet weg te denken uit de Aziatische keuken. Sesamolie wordt vaak gebruikt om gerechten af te maken, maar kan ook worden gebruikt als bakolie, vooral in recepten waarbij op lage temperatuur wordt gebakken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ bosje(s)
Bosui
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
75 gram
Jasmijnrijst
15 gram
Witte miso
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
¼ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Komkommer
20 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pistachenoten)
250 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Plantaardige] roomboter
1.25 el
Zonnebloemolie
1 tl
Suiker
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout





