Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Tomaat
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
50 g
Geraspte oude kaas
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 unit
Meerzadenbaguette
(Contains: Gluten, Tarwe, Rogge, Gerst, Sesamzaad May be present: Lupine, Ei, Soja, Melk (inclusief lactose), Noten, Gluten)
2 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Snijd de tomaat in blokjes.
Kluts de eieren in een kom en breng op smaak met peper en zout. Roer de tomatenblokjes en de helft van de oude kaas erdoor.
Bak de meerganenbaguette 5-7 minuten in de oven
Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan, voeg de eieren toe en bak al roerend het roerei op middellaag vuur.
Snijd de baguette open en besmeer met de overige roomboter. Verdeel het roerei over de baguettes en garneer met de overige oude kaas.