Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Ga voor deze romige aspergesoep met knapperig ontbijtspek, verse dragon en zelfgemaakte croutons!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
500 g
Potatoes
500 g
White asparagus
200 milliliters
Heavy cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Shallot
10 g
Tarragon and chives
2 piece
Organic white rose roll
(Contains: Tarwe, Gerst May be present: Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Ei, Soja, Lupine, Gluten)
8 milliliters
Lemon-flavoured olive oil
1 pinch
Nutmeg
2 piece
Garlic
6 slice
Bacon
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 piece
Low sodium vegetable stock cube
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Heb je meer tijd? Maak zelf een aspergebouillon! Kook de aspergeschillen en harde onderkant 30 minuten in 1500 ml water met een grote snuf zout. Zeef de aspergeresten eruit en gebruik in plaats van het water met bouillonblokje.