Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Dit recept is geïnspireerd op gambas al ajillo, een populair Spaans gerecht. Deze week serveer je het met stokbrood, aioli en een beetje citroen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Sellerie)
2 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Citroen
50 gram
Aioli
(Bevat: Egg, Senf Kan bevatten: Molluschi, Latte, Sellerie, Soja, Glutenhaltiges Getreide, Sesamsamen, Pesce, Crostacei)
360 gram
Garnalen
(Bevat: Crustaceans)
1 stuk(s)
Baguette
(Bevat: Gluten, Hvede, Gerste, Rye Kan bevatten: Latte, Uova, Senape, Sellerie, Soja, Schalenfrüchte, Sesamsamen)
¾ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout