
Vlees van het wildzwijn wordt geprezen om zijn unieke wildsmaak. Dat heeft te maken met het gevarieerde dieet van het zwijn, dat net als het varken een omnivoor is.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Wildzwijnburger
90 gram
Linguine
½ blik(ken)
Cherrytomaten in blik
50 gram
Passata
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1 stuk(s)
Laurierblad
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ el
Olijfolie
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht meer dan 300 gram groente per persoon.