
Bulgur is gemaakt van gebroken tarwekorrels die eerst gestoomd en gedroogd worden. Het resultaat is een volkoren product vol vezels, ijzer en B-vitaminen.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Tomato
1 piece
Carrot
½ piece
Garlic
50 g
Romano beans
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
¼ piece
Lime
1 teaspoon
Ground paprika
75 g
Bulgur
(Contains: Tarwe May be present: Soja)
50 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
100 g
Chicken gyros
1 tablespoon
Sunflower oil
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
150 milliliters
Low sodium vegetable stock
to taste
Salt and pepper


Weetje: Wist je dat dit gerecht de helft van de ADH vezels bevat? De voornaamste bron is de bulgur, aangevuld door de 200 gram groente. Vezels zijn goed voor je darmflora, en dat zorgt weer voor een sterke weerstand en een energiek gevoel. Daarnaast voel je je door veel vezels langer verzadigd.

