Skip to main content
Bulgur met kalkoenshoarma, radijs en verse koriander
Bulgur met kalkoenshoarma, radijs en verse koriander

Bulgur met kalkoenshoarma, radijs en verse koriander

De radijsjes wok je kort mee met de kalkoenshoarma

3.3
(705)

Bulgur is een graanproduct dat vooral in de Arabische keuken wordt gebruikt. Bulgur is voor Arabische landen wat pasta voor Italië en rijst voor Azië is. Je maakt de bulgur deze keer samen met tomatenpuree en ui, waardoor het geheel lekker smeuïg wordt. Heb je nog citroen over? Besprenkel dan de bulgur met citroensap.

Allergens:
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

100 g

Peen

⅓ can

Tomatenpuree

85 g

Bulgur

(Contains: Gluten May be present: Soja)

110 g

Kalkoenshoarma

1 unit

Tomaat

4 unit

Radijs

2 sprig

Verse koriander

(May be present: Selderij)

Not included in your delivery

175 milliliters

Kippenbouillon

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2590 kJ
Calories619 kcal
Fat20 g
Saturated Fat7 g
Carbohydrate81 g
Dietary Fiber22 g
Protein34 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Wok with Lid

Cooking Steps

1

Bereid de bouillon. Snipper de ui en snijd de peen in plakjes.

Bereid de bulgur.
2

Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en tomatenpuree 2 minuten op laag vuur. Voeg de bulgur toe en roerbak 1 minuut. Voeg vervolgens de bouillon toe en kook de bulgur op laag vuur, afgedekt, 10 - 12 minuten. Roer tussendoor een keer goed over de bodem van de pan om aanbranden te voorkomen

Roerbak de peen en de kalkoenshoarma.
3

Verhit de overige olijfolie in een tweede wok of hapjespan met deksel en bak de peen, afgedekt, 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg daarna de kalkoenshoarma toe en roerbak de kalkoenshoarma zonder deksel in 3 - 4 minuten bruin.

Snijd de radijs in dunne plakken.
4

Snijd ondertussen de tomaat in blokjes, de radijs in dunne plakken en snijd of hak de koriander grof.

5

Roer de tomaat door de bulgur. Roer de radijs door de peen met kalkoenshoarma.

Garneer met de koriander.
6

Verdeel de bulgur en de kalkoenshoarma over de borden. Garneer met de koriander.

More delicious recipes with similar ingredients

Stevige linzen-groentesoep met gedroogde pruimen

Stevige linzen-groentesoep met gedroogde pruimen

in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Aardappeltortilla

Aardappeltortilla

met spinazie en oude kaas
Koningssoep met een bijzonder broodje

Koningssoep met een bijzonder broodje

met verse dille en bospeen
Varkenshaasreepjes met groenten en glasnoedels

Varkenshaasreepjes met groenten en glasnoedels

in de 5-maaltijdenbox
Lasagne passata met geraspte geitenkaas en verse basilicum

Lasagne passata met geraspte geitenkaas en verse basilicum

met verse lasagnebladen en gegrilde courgette
Bloemkoolsoep

Bloemkoolsoep

met appel en walnootbrood
Spinazielasagne met provolone en pijnboompitten

Spinazielasagne met provolone en pijnboompitten

in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Falafel in volkoren pita

Falafel in volkoren pita

met koriander, limoen en tomatensaus
Visstoof met ansjovis, heekfilet en volkoren ciabatta

Visstoof met ansjovis, heekfilet en volkoren ciabatta

Met rode paprika en prei
Stoof met rundersaucijs en aardappel-knolselderijpuree

Stoof met rundersaucijs en aardappel-knolselderijpuree

Een winters recept!
Stoofpotje met bataat, witte bonen en kipdrumsticks

Stoofpotje met bataat, witte bonen en kipdrumsticks

Extra in de 5-maaltijdenbox
Geurige rijst met pinda’s, rozijnen en gebakken kabeljauw

Geurige rijst met pinda’s, rozijnen en gebakken kabeljauw

met kurkuma en gember
Quesadilla’s met rucola, pompoen en verse tijm

Quesadilla’s met rucola, pompoen en verse tijm

Je maakt de quesadilla’s met Libanees platbrood
Kokossoep met noedels, kipfilet, citroengras en Thaise basilicum

Kokossoep met noedels, kipfilet, citroengras en Thaise basilicum

Extra in de 5-maaltijdenbox
Kokossoep met boekweitnoedels, citroengras en cashewnoten

Kokossoep met boekweitnoedels, citroengras en cashewnoten

met Thaise basilicum
Preisoep met zalm en kamutbroodje

Preisoep met zalm en kamutbroodje

Goed gevulde maaltijdsoep met pijnboompitten
Kipcordonbleu met rösti-ovenschotel

Kipcordonbleu met rösti-ovenschotel

Kipfilet gevuld met belegen kaas
Rösti-ovenschotel met champignoncordonbleu

Rösti-ovenschotel met champignoncordonbleu

Met geraspte aardappelen voor meer gemak
Indiase visstoof met verse koriander

Indiase visstoof met verse koriander

Zoet en kruidig gerecht met een romige smaak
Romige orzo met savooiekool, grana padano en pijnboompitten

Romige orzo met savooiekool, grana padano en pijnboompitten

Italiaans gerecht met Hollandse savooiekool

This week's must-try HelloFresh recipes

Tomato Soup with Burrata Ciabatta

Tomato Soup with Burrata Ciabatta

with fresh basil & Sicilian-style herbs
Spooky Shrimp Flammekueche with Arugula Salad

Spooky Shrimp Flammekueche with Arugula Salad

with mozzarella & creepy-crawly caramelised onion
Hot Smoked Salmon Sushi Bowl with Avocado

Hot Smoked Salmon Sushi Bowl with Avocado

with ginger mayonnaise, radish & cucumber
Veggie No-Beef with Cheesy Potatoes & Basil

Veggie No-Beef with Cheesy Potatoes & Basil

with hidden veggies for kids: bell pepper, courgette & onion
Baked Goat's Cheese Salad with Crostini

Baked Goat's Cheese Salad with Crostini

with caramelised onion sauce, walnuts & apple
Mexican-Style Bulgur Bowl with Fried Egg & Avocado

Mexican-Style Bulgur Bowl with Fried Egg & Avocado

with corn salsa & beetroot tortilla chips
The Fakir's Flying Carpet

The Fakir's Flying Carpet

with merguez & Romano pepper
Duck Ragu with Red Wine & Fresh Tagliatelle

Duck Ragu with Red Wine & Fresh Tagliatelle

with Grana Padano, carrot, celery, tomato & parsley
Roasted Vegetables with Cranberries & Hummus

Roasted Vegetables with Cranberries & Hummus

over bulgur with fresh herbs & Middle Eastern spices
Steak Strip Noodle Salad with Peanuts & Fresh Herbs

Steak Strip Noodle Salad with Peanuts & Fresh Herbs

with Vietnamese-style sauce & stir-fried radishes
Chicken in Creamy Mushroom & Tarragon Sauce

Chicken in Creamy Mushroom & Tarragon Sauce

with baby potatoes & endive-apple salad
Pork Tenderloin with Pistachio Gremolata & Labneh

Pork Tenderloin with Pistachio Gremolata & Labneh

over parsnip mash with rainbow carrots
Spook-tacular Chicken Sausages with Cheesy Monster Mash

Spook-tacular Chicken Sausages with Cheesy Monster Mash

with cauldron-braised red cabbage, apple & nightmarish nutmeg
Fragrant Shrimp Curry with Lemon & Coriander

Fragrant Shrimp Curry with Lemon & Coriander

over rice with bell pepper & coconut milk
Family Burger Night: Italian-Style Veggie Cheeseburger

Family Burger Night: Italian-Style Veggie Cheeseburger

stack your own & enjoy together!
Chicken Pitas with Edamame & Honey-Ginger Sauce

Chicken Pitas with Edamame & Honey-Ginger Sauce

with peanuts, rainbow slaw & salad
Za'atar Pork Wraps with Fresh Herbs

Za'atar Pork Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Eerie Linguine with Full Moon Veggie Meatballs

Eerie Linguine with Full Moon Veggie Meatballs

in roasted vegetable sauce with haunted basil
Classic 'Stamppot' with Amsterdam's Own Brandt & Levie Sausage

Classic 'Stamppot' with Amsterdam's Own Brandt & Levie Sausage

with onion chutney, tomato & fresh herbs
Hake à La Meunière with Carrot & Lentil Purée

Hake à La Meunière with Carrot & Lentil Purée

with spinach & toasted almonds