
Piccata is een Italiaans gerecht, waarbij in plakjes gesneden vis of vlees wordt bereid in een saus van citroen, roomboter en kappertjes.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Rode biet
1 stuk(s)
Wortel
250 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ zakje(s)
Gedroogde tijm
½ stuk(s)
Rode ui
¼ stuk(s)
Citroen
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Kappertjes
1 stuk(s)
Kalkoenfilet
1 el
Olijfolie
20 gram
Bloem
¾ el
[Plantaardige] roomboter
30 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout





