Skip to main content
Kalfsstoof met aardappelpartjes
Kalfsstoof met aardappelpartjes

Kalfsstoof met aardappelpartjes

met salade van haricots verts en cherrytomaten

Deze feestelijke maaltijd met kalfsstoof en aardappelpartjes zet je al binnen 20 minuten op tafel!

Tags:
Extra Veggies
Allergens:
Walnoten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

150 g

Veal stew

200 g

Potato wedges

150 g

Pre-cut carrot & onion

5 g

Fresh curly parsley & thyme

75 g

Haricots verts

65 g

Red cherry tomatoes

10 g

Chopped walnuts

⅓ teaspoon

Ground cinnamon

Not included in your delivery

1 teaspoon

Flour

½ teaspoon

White wine vinegar

75 milliliters

Low sodium vegetable stock

½ teaspoon

Honey [or plant-based alternative]

25 g

[Plant-based] mayonnaise

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

½ tablespoon

Olive oil

½ teaspoon

Mustard

½ tablespoon

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Calories870 kcal
Energy (kJ)3640 kJ
Fat48.5 g
Saturated Fat9.6 g
Carbohydrate59.6 g
Sugar13.3 g
Dietary Fiber14.2 g
Protein42.2 g
Salt3.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Fryingpan with lid
Pan with Lid
Salad Bowl

Cooking Steps

Kalfsstoof bereiden
1
  • Bereid de bouillon.
  • Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Fruit de wortel en ui 3 - 4 minuten.
  • Voeg de kalfsstoof, de bouillon en de tijmtakjes toe aan de hapjespan. Voeg de kaneel en 1 tl bloem per persoon toe.
  • Breng aan de kook en laat, afgedekt, 10 - 12 minuten zachtjes stoven. Roer af en toe door.
Aardappeltjes bakken
2
  • Breng ruim water met een snufje zout aan de kook in een pan met deksel voor de haricots verts.
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur en bak de aardappelpartjes, afgedekt, 15 minuten.
  • Verwijder de steelaanzet van de haricots verts.
  • Voeg ze toe aan de pan met deksel en kook, afgedekt, in 6 - 8 minuten beetgaar. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.
Salade maken
3
  • Halveer ondertussen de cherrytomaten. Snijd de peterselie fijn.
  • Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie, 1/2 tl mosterd, 1/2 tl honing en 1/2 tl wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg daarna de haricots verts en cherrytomaten toe. Schep goed om en garneer met de walnootstukjes.
Serveren
4
  • Verdeel de kalfsstoof en aardappelpartjes over de borden. Serveer met de mayonaise.
  • Garneer de kalfsstoof met de peterselie.
  • Serveer de salade van haricots verts apart.

Weetje: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten meer vitaminen en mineralen. Ze bevatten voornamelijk meer kalium, vitamine A en C en foliumzuur.

More delicious recipes with similar ingredients

Fusilli in roomsaus met broccoli

Fusilli in roomsaus met broccoli

met achterham en cherrytomaten
Vogelnestjes in tomatensaus

Vogelnestjes in tomatensaus

met wortel en aardappelpuree
Hamburger deluxe met aardappelen

Hamburger deluxe met aardappelen

met kalfsvleesburger, gebakken ei en spek
Gevulde portobello met gehakt

Gevulde portobello met gehakt

met gebakken krieltjes en geroosterde cherrytomaten
Mediterrane couscous met tonijn

Mediterrane couscous met tonijn

met verse kruiden en leccino olijven
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Ratatouille met pestokrieltjes uit de oven

Ratatouille met pestokrieltjes uit de oven

met ricotta en pompoenpitten
Midden-Oosterse parelcouscous met gekonfijte kippendij

Midden-Oosterse parelcouscous met gekonfijte kippendij

met zoete twist, een frisse salade en buffelyoghurt
Double veggie - Champignonrisotto van orzo

Double veggie - Champignonrisotto van orzo

met sperziebonen en rood basilicum als extra
Rijkgevulde salade met varkensfilet, peer en blauwe kaas

Rijkgevulde salade met varkensfilet, peer en blauwe kaas

met spek, sperziebonen en een bierbostelbroodje
Zoete kip met bloedsinaasappel-dressing

Zoete kip met bloedsinaasappel-dressing

met parelgerst, haricots verts en gele wortel
Veggie + protein - Moussaka met rundergehakt

Veggie + protein - Moussaka met rundergehakt

met rode splitlinzen, courgette en knoflookbrood
Quiche met broccoli, cherrytomaten en oude kaas

Quiche met broccoli, cherrytomaten en oude kaas

met tijm en oregano
Kipburger met vadouvanmayonaise

Kipburger met vadouvanmayonaise

en een grote salade
Salade met zoete aardappel en geitenkaas

Salade met zoete aardappel en geitenkaas

met groene linzen en gepofte cherrytomaten
Pasta niçoise met sperziebonen en tonijn

Pasta niçoise met sperziebonen en tonijn

met cherrytomaten en een gekookt ei
Entrecote met peterselie-knoflookaardappelen

Entrecote met peterselie-knoflookaardappelen

met een salade van little gem
Kalfsstoofvlees met wortel en doperwten

Kalfsstoofvlees met wortel en doperwten

met gebakken paprika-aardappelen en salade
Volkoren couscoussalade met halloumi en wortel

Volkoren couscoussalade met halloumi en wortel

met appel en walnoot

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Cheesy Chicken Birria Tacos

Cheesy Chicken Birria Tacos

with roasted bell pepper, sour cream & tomato salsa
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes
Steak with Balsamic Strawberry Jus

Steak with Balsamic Strawberry Jus

over garlic mash with sweet apple sauerkraut

This week's must-try HelloFresh recipes

Roasted Chicken Thigh over Paella-Style Rice

Roasted Chicken Thigh over Paella-Style Rice

with parsley, oregano & salami
Cod in Garlic Butter Sauce

Cod in Garlic Butter Sauce

with braised leek & green beans
Surinamese-Style Chicken Curry

Surinamese-Style Chicken Curry

with egg, potatoes & stir-fried green beans
Pork & Eggplant Grain Bowl with Tahini Sauce

Pork & Eggplant Grain Bowl with Tahini Sauce

with crispy onions, cherry tomato salad & fresh herbs
Oyster Mushroom Wraps with Garlic Yogurt Sauce

Oyster Mushroom Wraps with Garlic Yogurt Sauce

with potato wedges, quick-pickled onion & cucumber
Creamy Lemon Spaghetti with Walnut-Basil Topping

Creamy Lemon Spaghetti with Walnut-Basil Topping

with mini Roma tomatoes, courgette & spinach
Veggie Cheeseburger on Ciabatta

Veggie Cheeseburger on Ciabatta

with potato wedges, cucumber salad & caramelised onion
Ratatouille Soup with Camembert Ciabatta

Ratatouille Soup with Camembert Ciabatta

with eggplant topping & fresh rosemary
DIY Cheesy Pizza

DIY Cheesy Pizza

pick 'n' mix toppings: BBQ sauce, Greek-style cheese & more!
Chicken Sausage Bowl with Lemon Mayonnaise

Chicken Sausage Bowl with Lemon Mayonnaise

with couscous, fresh herbs & courgette
Honeyed Goat's Cheese Pearls with Pesto Giant Couscous

Honeyed Goat's Cheese Pearls with Pesto Giant Couscous

with courgette, fennel & toasted pumpkin seeds
Hoisin Chicken Burger with Cucumber Slaw

Hoisin Chicken Burger with Cucumber Slaw

on a carrot bun with potato wedges & beansprouts
Steak with Thai-Style Salad & Peanuts

Steak with Thai-Style Salad & Peanuts

with sesame-lime dressing, purple carrot & brown rice
Pork Tenderloin with Parmigiano Endive Gratin

Pork Tenderloin with Parmigiano Endive Gratin

with creamy mustard sauce & tomato-arugula salad
Salmon with Mango Chutney Glaze

Salmon with Mango Chutney Glaze

over furikake rice with fresh dill & pickled onion
Marinated Steak with Courgette Ribbon Salad

Marinated Steak with Courgette Ribbon Salad

with arugula, potatoes, tomato & dill
Creamy Spinach Dahl with Fried Tofu

Creamy Spinach Dahl with Fried Tofu

over golden rice with cucumber yogurt sauce
Chicken over Fragrant Tagine-Style Stew

Chicken over Fragrant Tagine-Style Stew

with dried apricots, buttered almonds & Middle Eastern spices
Fillet of Cod over Creamy Fennel Risotto

Fillet of Cod over Creamy Fennel Risotto

with green beans, Parmigiano Reggiano & spinach
Chicken Breast with Hollandaise Sauce

Chicken Breast with Hollandaise Sauce

with green beans & rosemary baby potatoes