Part of this dish is inspired by eggplant caponata, a Sicilian dish made from eggplant, tomatoes, onions, capers and vinegar, for a kind of sweet and tangy relish.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Aubergine
40 gram
Parelgerst
(Bevat Gerst Kan bevatten Gluten)
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Kappertjes
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ zakje(s)
BBQ-rub
100 gram
Passata
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat Vis)
1 el
Olijfolie
naar smaak
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Parelgerst is een harde graankorrel en houdt een bite als het gaar is.
Weetje: De kabeljauw in dit gerecht is rijk aan jodium - een belangrijk mineraal voor de schildklier, stofwisseling en de groei van kinderen.