
Kokosmelk geeft niet alleen een romige en rijke textuur aan soepen, maar ook een beetje natuurlijke zoetheid. Het brengt kruiden in balans en versterkt smaken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
125 gram
Champignons
¼ stuk(s)
Limoen
90 ml
Kokosmelk
25 gram
Gele currypasta
(Bevat: Soja, Mosterd Kan bevatten: Mosterd, Soja)
10 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten)
½ bakje(s)
Pindakaas
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Walnoten, Paranoten, Sesamzaad, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ el
Zonnebloemolie
150 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout



