Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Friese suikerbol
(Contains: Gluten, Ei, Melk (inclusief lactose), Lupine, Tree Nuts / Noix)
300 milliliters
Volle yoghurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
4 unit
Handsinaasappel
4 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Haal de roomboter uit de koelkast en verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de suikerbol 2 – 3 minuten in de oven.
Was ondertussen de sinaasappel grondig en rasp de schil van ½ sinaasappel per persoon met een fijne rasp. Meng in een kom de sinaasappelrasp met de roomboter. Schil 1 sinaasappel per persoon en verdeel in parten. Pers de overige sinaasappelen uit.
Meng de yoghurt met het sinaasappelsap. Serveer de Friese suikerbol met de sinaasappel-roomboter, de sinaasappelparten en het yoghurt-sinaasappeldrankje.