
Houd je van pittig eten? Geef je caponatadip meer pit door deze te kruiden met cayennepeper of chilivlokken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Half-om-halfgehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
20 gram
Bospaddenstoelenpesto
20 gram
Serranoham
200 gram
Aardappelen
40 gram
Caponatadip
(Bevat: Selderij)
½ stuk(s)
Rustieke pistolet
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Aubergine
¼ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
4 ml
Extra vierge olijfolie met truffelaroma
⅗ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 ml
Basilicumcrème met citroen
30 ml
[Plantaardige] melk
2 el
Olijfolie


Tip: Om afwas te besparen kun je de frieten ook direct op de bakplaat mengen met de olijfolie, peper en zout.


Tip: Heb je nog plaats in de oven? Dan kun je de groenten ook verspreiden over een bakplaat met bakpapier. Meng met 1 el olijfolie per persoon, peper en zout en bak 20 - 25 minuten mee in de oven.

