In dit pestogerecht spelen paddenstoelen de hoofdrol. Ze barsten van de vitamine B en zijn daarmee perfect om je immuunsysteem een boost te geven. Als je paddenstoelen bakt en ze op smaak wilt brengen met zout, kun je dit het beste na het bakken doen. Zo voorkom je dat ze tijdens het bakken veel vocht verliezen, waardoor de smaak en textuur kunnen veranderen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
90 g
Farfalle
½ piece
Shallot
125 g
Chestnut mushrooms
40 g
Wild mushroom pesto
20 g
Lamb's lettuce
2.5 g
Fresh curly parsley
15 g
Grated Pecorino DOP
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Olive oil
• Kook ruim water in een pan met deksel voor de farfalle.
• Kook de farfalle, afgedekt, 11 – 13 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
• Snipper de sjalot.
• Maak de kastanjechampignons schoon met keukenpapier en snijd ze in kwarten.