
Deze romige soep is geïnspireerd op chowder, een stevige soep uit de Verenigde Staten. Wij geven de soep een eigen twist met garnalen en kokosmelk voor de romigheid.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
200 gram
Aardappelen
1.5 tl
Paprikapoeder
1 stuk(s)
Laurierblad
70 gram
Mais in blik
2 stuk(s)
Tomaat
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
100 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
250 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



