
In dit recept gebruik je de volkoren variant van couscous. Deze bevat voldoende graanvezel en heeft daardoor gezondheidsvoordelen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Lupine, Mosterd)
80 gram
Vegetarische döner kebab
(Bevat: Tarwe, Mosterd, Haver, Soja)
40 gram
Gesneden rode ui
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Handsinaasappel
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 tl
Gemalen kurkuma
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
15 ml
Honing-gemberdressing
(Bevat: Mosterd)
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Knoflookteen
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



